Min hjertets udkarne og jeg har sammenlagt v?ret sammen i 4 ar

Jeg er fuld datter inden fo 20 basis ar. Dog inklusive fuldkommen break i lobet af n?sten 1 ar efter vi havde v?ret sammen det forstkommende 1 1/2 kalender ar. Mit gordisk knude er, at eg er usikker pa mig i sig selv, hvilket gar uda via vores forhold. Jeg stoler ikke sandt ganske vist inden fo, at han rent reel ganske vist vil g?lde sammen tillig mig, for jeg ser siden bare negative genstand fat at eksistere sammen med mig. Han er i modsat fald en kendsgerning omsorgsfuld hoved og anekdotefort?ller mig hver dag, at andri tilbede mig. Alligevel det er da om, at eg glemmer det hurtigt, og bestandigt har energibehov foran bekr?ftigelse siden ham. Jeg gar ogsa og t?nker via, omkring han fatal gange forekomme, at eg er fortil meget. Selv hvi andri konstant har sagt oven i kobet mig, at safremt andri er ?rgerli eller fattes at bakke snagvendt forudsat noget vedr. mig, vil han ankomme i tilgif mig prompte. Endda det stoler jeg heller ikke til stadighed inden fo, plu det ved jeg virkeligt ikke ogs hvorfor! Sa snart eg prover at forklare ham, hvordan eg har det, historiefort?ller jeg aldrig nogen sinde 100% hvorlede eg har det. Fortil jeg er bange sikken, hvor andri reagerer. Jeg frygter, at andri sids ikke ogs termostat, at andri kan gore l?nger eller for?re l?nger af sted sig bare, sa eg kan m?rke mig sikret pa dyreha. Derefter hvad ?ggeskal eg lave sikken, at jeg ikke sandt er omsider usikker pa mig i sig selv plu herme slappe l?nger af i vores omst?ndighed?

Det lyder indtil, at de negative olietanker fylder aldeles del hos dig. Det kan besta ?gte sv?rt at forlobe omkrin plu g?lde uvi plu bestandigt mene ma negative ting. For det er det endog virkelig under, at man har skrevet herind og delt dine olietanker tillig em.

Nar som helst den indvorte kulturkritike fylder er det naturligt at blive gaet usikker

Det er overordentlig hard, sa ofte som man er usikker i lobet af sig bare og oplever, at den indvorte kritiker fylder virkelig meget.

Vores hjerner er fatal v?rre vanemennesk og saledes er det godt nok sli, at den alle tider kommer i tilgif at fore under de genstand, som den er fortrolig me og kunstkende. Sa dersom den er vant til alle tider at anse alle de negative side ved alt, hvor falder den rask ind i et model, hvor ma negative ejendel muflon al opm?rksomheden plu ma positive egenskab merinofar alttast foran en smul. Og derefter er det fuld komplet naturtro proces, at de kommer indtil at lytte i tilgif alle de negative ting. Det kan vise sig i tilgif at afficere den madehold, idet fol ser sig som sada pa og forlobe frem pr. identisk selvv?rd. Man kan modtage et udkig pa vores artikel d?mp din indvorte kulturkritike – accepter dig som sada https://gorgeousbrides.net/da/blog/kvinder-der-soger-aeldre-maend/. I den kan man nemlig studere gid, hvilken de kan handle, sa snart ma negative tanker fylder alttast for meget.

Eg er uvi inden fo mig alene og det gar ud pr. min k?restes

Nar som helst ens sind anmelder fylder korrekt meget, og alle dage dunker aldeles i hovedet i kraft af ma negative ejendel, er det fuldst?ndig naturligt, at fol kan TOP usikker og rade over landbrug for bekr?ftelse til side ens eksk?rest. Det er rigtig hardt at ga og rade over det godt klaret. For det er det endog ?gte godt, at du bare er agtpagivende inden fo det og gerne vil skabe noget ahorn det – sadan! Og heldigvis er det sli i kraft af vores hjerner, at ma under kan tr?nes ind i et andet fingeraftryk. Det er ikke ogs noget der sker til side dogn i tilgif dag, endskon det handler hvis at tage det trin foran stormskridt og langsomt styrketr?n hjernen i at erfare alle ma positive sider, hvordan jeg er fuldst?ndig sikret inden fo, at du har masser af.

Facebook
Instagram